Om oss

Vi upplever att många i vårt samhälle går omkring och mår sämre än vad de borde göra. Stress är en faktor, press en annan och det faktum att vi alltid jämför oss med andra är en tredje. Utöver detta så rör vi oss mindre än vad vi gjorde förr. Våra arbeten är stillasittande och vi måste få rörelse och motion på annat sätt – något som skapar en stress.

Kosten är en annan fråga. Hur ska man hinna laga god, nyttig och enkel mat? Vi ska titta närmare på allt detta och försöka bidra till ett ökat välmående. Det är vår fasta övertygelse att man kan skapa förändringar i livet – oavsett hur livssituationen ser ut. Vi ska ge dig nycklarna till ett ökat välmående.

Vi ska även skriva mycket om skönhet. Både på ett mer lättsamt sätt där vi ger tips om makeup, om håruppsättningar, om hudkrämer och om allt annat som bidrar till ett vackrare yttre. Vi kommer även dock att skriva om olika skönhetsbehandlingar.

Många andra väljer att ta avstånd från detta område. Vi gör det inte och av den enkla anledningen att ett skönhetsingrepp kan skapa ett välmående. Har man komplex över någonting så kan man få hjälp. Det är viktigt att se saken även ur det perspektivet. Samma sak gäller emellertid risker: vi kommer att vara sakliga och även peka på myntens baksidor.

Kort sagt: vi ska skriva om allt som rör hälsa och välmående och vi hoppas att du som läsare blir en som alltid återkommer i jakt på ny inspiration. Välkommen!