Kategorier
Hälsa

Besök en naprapat på Odenplan vid värk i nacken

Har du problem med spänningar och värk i nacke och axlar? Då kan ett besök hos en naprapat på Odenplan vara något för dig. Genom att man mjukar upp leder och muskler kan smärtan släppa.

Den senaste veckan har du vaknat upp varje morgon och knappt kunnat röra huvudet. Det stramar och värker längs med axlar och nacke. I början tänkte du mest att du antagligen har legat konstigt eller sovit dåligt. Men nu har det suttit i så många dagar att du snart måste söka hjälp för det. Du äter värktabletter varje dag men det försvinner ändå inte. Din partner har gett dig massage flera gånger de senaste kvällarna men ingenting verkar göra så att det hela ger med sig. Du behöver kontakta någon som kan hjälpa dig bli av med smärtan och motverka att den kommer tillbaka. För så här kan du ju inte ha det.

En naprapat lindrar krampande muskler och stelhet

Du arbetar vid ett skrivbord framför en dator varje dag. Antagligen kommer värken och stelheten av det. Du kontaktar en naprapat på Odenplan efter ett tips från en kompis. Väl hos naprapaten får du veta att dina muskler är ansträngda och stela. De har dragit ihop sig totalt och därför lider du av smärta i både nacke och axlar. Naprapaten känner med sina händer över nacke och axlar och trycker samt drar lite grann i dina armar. Du får komma tillbaka om ett par dagar för att upprepa behandlingen. Hoppas nu att värken ger med sig.