Kategorier
Skönhet

En ny tatuering i kärlekens namn i Stockholm

En tatuering från en bra studio i Stockholm är det bästa sättet att befästa en livslång kärlek. I alla fall om man av någon anledning inte kan gifta sig.

Bengt var så kär att han inte visste vart han skulle ta vägen. Han var dessutom bombsäker på att hans känslor var besvarade. I dag såg han tillbaka på sitt gamla äktenskap med Agneta som något fullkomligt obegripligt, jämfört med den relation han befann sig i nu.

Margareta. Åh, vilken donna! Han hade träffat henne på en sådan där app på telefonen, som hans brorsbarn hjälpt honom öppna konto på. Och nu var det de två, för alltid. Självklart ville Bengt på något sätt befästa detta. Däremot var ett nytt giftermål inte ett alternativ.

Därför bör man lyssna på tatuerares rådgivning angående tatuering

Skilsmässan med Agneta hade nämligen inte gått igenom helt och hållet än, men Bengt ville inte vänta en minut till. Han bokade snabbt in en tid hos en studio där de erbjöd tatuering i Stockholm. Han satt hemma och ritade egna skisser på hur tatueringen skulle se ut. Alla versioner hade namnet Margareta i sirlig skrift någonstans i motivet.

Han var nervösare än han någonsin hade varit, när han anlände till tatueringsstudion. Först fick han sätta sig ned och prata igenom tatueringen och motivet med tatueraren, en svarthårig tjej i tjugoårsåldern. Hon gjorde om hans skisser med hjälp av sin expertis och erfarenhet. Tydligen rekommenderade de att placera namnet på ett “strategiskt ställe för eventuella korrigeringar”. Bengt var inte riktigt säker på vad hon menade med det, men det blev säkert bra. Bara att köra!

Du kan fortsätta vidare till denna sida ifall du vill läsa mer om tatueringar: tatueringstockholm.nu