Kategorier
Skönhet

Har du provat LPG?

LPG är en bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen i kroppen. Det är ett effektivt sätt att rensa kroppen och bli av med vätska. Kanske vore det något för dig?

Du ser dig själv i spegeln på morgonen och funderar över hur det kunde bli så här. Visserligen har du blivit äldre och därmed hänger också huden mer. Men du har även lagt på dig ett par kilon de sista åren och också fått mycket celluliter kring dina lår och din rumpa. Du hör talas om lpg genom en arbetskamrat. Du blir direkt nyfiken på vad det kan vara och hur det fungerar. Det ska tydligen vara ett effektivt sätt att bli av med överflödig vätska i kroppen samt att det även fungerar mot celluliter. Det här måste du bara prova.

LPG – Djup bindvävsmassage

Du läser på lite grann om behandlingen innan du sedan bestämmer dig för att boka in en tid. Lpg kan även hjälpa kroppen mot värk och smärta samt hjälpa till med återhämtning efter träning. Du har ju länge tänkt på att börja träna. Kanske kan träningen i kombination med behandlingen hjälpa till med dina problemområden? Lpg är ju en djup bindvävsmassage som hjälper till att rensa ur slagg och toxiner ur kroppen vilket är ytterligare positiva effekter. Du tänker att du ska ge det ett försök, men du tror verkligen att det här kan vara något riktigt bra för dig. Kanske kan din kropp återfå sin forna glans igen med hjälp av lpg?